Afbraakwerken

Bij Bjorn Meysmans is elke afbraak een kunst op zich

Grondwerken Bjorn Meysmans uit Sint-Katelijne-Waver is behalve goed in grondwerken ook een ervaren aannemer in algemene afbraakwerken en sloopwerken. Het ontmantelen of slopen van panden, bijgebouwen en/of aanbouw is een aparte kunst die wij tot in de puntjes beheersen en dat geldt ook voor algemene selectieve afbraak, zoals renovatiesloop van bijvoorbeeld badkamers, keukens, vloer(platen), muren, betegeling, enzovoort.

Stof, lawaai en andere overlast beperken we daarbij steeds tot een absoluut minimum. Wij kunnen voor u ook bomen komen vellen, struiken en hagen weghalen, verhardingen uitbreken, schuren en stallen slopen, kortom een tuinsloop voor u uitvoeren. Ook een totaaloplossing van tuinsloop, nieuw ontwerp tot en met tuinaanleg is mogelijk. Daarnaast is Bjorn Meysmans ook in staat om uw tuin op te fleuren met een oprit, terras en/of tuinpaden.

Onze specialiteit daarbij is klinkerwerken. Onze professionele en stipte afwerking getuigt van degelijkheid en oog voor detail. Het spreekt voor zich dat alles wat we doen aan de wettelijke veiligheids- en kwaliteitseisenvoldoet. Twijfel niet en schakel de ervaren specialisten van Bjorn Meysmans in! Naast Sint-Katelijne-Waver zijn wij ook actief in: Mechelen, Antwerpen, Brussel, Lier, Kontich, Mortsel en Duffel.

Contacteer ons en vraag meer informatie over alle werkzaamheden van Bjorn Meysmans!