Grondwerken Bjorn Meysmans voor alle graafwerk

Grondwerken Bjorn Meysmans

in Sint-Katelijne-Waver, regio Mechelen, staat klaar voor al uw grondwerken. Daarnaast verzorgen wij ook uw afbraakwerken.

Grondwerken Bjorn Meysmans in Sint-Katelijne-Waver, regio Mechelen, staat klaar voor al uw grondwerken. Daarnaast verzorgen wij ook uw afbraakwerken. Naast Sint-Katelijne-Waver zijn wij ook actief in: Mechelen, Antwerpen, Brussel, Lier, Kontich, Mortsel en Duffel.

Hebt u uw zinnen gezet op een eigen zwembad of vijver achter in de tuin? Of hebt u gewoon een betrouwbaar adres nodig om grond bij u af te voeren of aan te leveren? Staak uw zoektocht en contacteer meteen Grondwerken Bjorn Meysmans, een degelijke aannemer voor al uw grondwerken!

U kunt ons inschakelen voor onder andere het nivelleren en bouwrijp maken van terreinen en alle graafwerken, zoals het uitgraven van zwembaden, vijvers, funderingen, kelders en bouwputten. Grondwerken Bjorn Meysmans verzorgt ook de afvoer en verwerking van het grondverzet, dat is alle aarde die bij grondwerken vrij komt. Daarnaast leveren en plaatsen wij septische putten en/of regenputten en graven de sleuven die nodig zijn om ze te installeren.

Contacteer ons ook voor aanvullings- of nivelleringswerken, waarbij we allerlei bouw- en vulmateriaal kunnen leveren, bijvoorbeeld steenpuin of aanvulgrond om het niveau op te hogen of aan te vullen.

Contacteer ons!

Grondwerken Bjorn Meysmans zet zich met evenveel enthousiasme in voor zowel particulieren als aannemers. Onze jarenlange ervaring en deskundige vakkennis garanderen u een snelle en efficiënte service. Dus bel ons voor meer informatie!

Neem contact op of vraag vrijblijvend een gratis offerte bij Bjorn Meysmans aan!